Posted by: Rikke | 12. februar 2011

Mellembeslutning

Om  3 timer flyver det fly, vi skal med, hvis vi skulle tage hjem på den nemme måde.

Det er utrolig svært at vide, eller bare skønne, hvad der kommer til at ske hernede i fremtiden – og derfor svært at træffe den helt rigtige beslutning for os.

Men det vi har besluttet indtil videre er, at lade være med at tage flyet hjem.

Vi har en lejlighed måneden ud – og HJ har job (med 50% løn) resten af måneden.

Og hvad der sker derefter ved du lige så godt som os.

Fimaet har lukket deres afdeling i Marsa Alam, de fleste instruktører og andre ansatte benytter lejligheden til at holde ferie, en enkelt instruktør er sendt videre til Maldiverne, så de er nede på 4 instruktører med HJ + deres tech-afdeling der åbenbart kører for sig selv.

Hvis turisterne så småt begynder at komme tilbage i marts måned, eller man på anden måde kan se, at det vil lysne hernede, fortsætter de med at holde åbent og vi bliver.

Men kommer turisterne ikke vil der ikke være noget at lave og så lukker butikken – og vi skal finde ud af hvad vi så gør.

Og mens vi så prøver at finde ud af hvilket fod vi skal stå på, er Egypten også i gang med at finde sine fødder og ståsted – og vi venter i spænding på at se hvad der kommer ud af det hele.

 

Reklamer

Responses

 1. Tænkte nok I ville tage chancen og blive, nu han er gået af. Vi har siddet klistret til tv 2 news og fulgt med. Og det har været opløftene at se den ægypyiske befolknings glæde. Selvfølgeig er det en stor mundfuld, de skal i gang med. Og interessant er det jo, hvem der tager over og hvordan, men indtil nu virker det jo ” fredeligt”, men vi holder da vejret lidt, og det gør i vel også. MEN– knæk og bræk. Og et lille kæl til Tophue.

 2. Tophue – der vist er endt med at blive Topper – takker for kælet 🙂

  Og ja, det bliver meget interessant at se hvad der sker – både med landet og med turisternes lyst til at komme herned.

  Uden at sige for meget, kan man vist godt konstatere at vi har valgt en meget interessant tid at rejse herned – der sker da noget hernede.

 3. Fedt at i tager chancen! Jeg krydser fingre for at det vender!

 4. Topper er helt fint. Midt i alle de historiske begivenheder er det godt at man ikke glemmer de små begivenheder, så til lykke Topper.

 5. Vi krydser også fingre Anna og ja, finnold – det er vigtigt at se det små i det store

 6. Der er jo ikke anden for, at du må skubbe dine planer om at vegetere til fordel for at få skaffet nogle turister ned til Jer. Gå ind i politik, eller noget helt andet. Det bliver spændende at se…

 7. jeg skal nok finde på noget – men jeg tror ikke at det bliver politik … og det med at vegetere lyder stadig pænt fint …


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: