Posted by: Rikke | 24. februar 2011

Nye striber og stjerner på skulderen

Beslutningen om at tage herned til Egypten, satte gang i en ny uddannelse for min kæreste.

Efter at have været ikke-kommercielt klubdykkende instruktør af guds nåde og for den gode sags tjeneste også kaldet CMAS-instruktør, skulle han trasmogriffes over i Put-another-dollar-in-klassen aka PADI-systemet.

Nu har hverken han eller jeg været specielt pro det ene eller con det andet, for os handler det først og fremmest om hvordan man færdes i vandet … og for mit eget vedkommende er min første uddannelse fra et helt tredje system (NASE).

Så det var med rimeligt åbent sind han gik igang med uddannelsen. Selvom han havde fungeret som instruktør i rigtig mange år, skulle han tage uddannelsen praktisk taget forfra.

Og det var ikke småting han skulle igennem.

Der skulle læses, trænes i Danmark, undervises i Danmark og tages forskellige prøver.

Alt den tid hvor vi gik og pakkede lejlighed ned og ordnede hele afrejsen, var meget af min kærestes tid og mentale opmærksomhed rettet mod uddannelsen.

Og det blev ikke bedre efter at vi kom herned.

Mellem afklimatiseringen og finden sig tilrettet på nyt arbejde, leden efter ny bopæl og håndtering af hele situationen med revolution i Egypten skulle der stadig læses, kigges på træningsvideoer og trænes i vandet.

Og fra mandag til onsdag var han så til eksamen. Efter første dag og 5 timers skriftlig eksamen, gik det videre til to dage i henholdsvis pool og åbent vand, samt afholdelse af briefinger og lektioner.

Og endelig i går aftes fik han det gyldne håndtryk og beviset på at han var kommet godt igennem alle strabadserne og fremover vil kunne påtage sig opgaver som Padi-instruktør:

han siger han har lært en masse, og at PADI helt klart har noget rigtig godt undervisningsmateriale, som han glæder sig til at undervise efter – og jeg er sikker på at uanset om han har den ene eller anden anden stjerne på skulderen, så vil han gøre det godt, for han elsker at undervise og er god til det.

Og jeg er bare rigtig stolt over ham og hans store arbejde.

Reklamer

Responses

  1. Ønsker ham held og lykke.

  2. Godt gået tillykke med ham
    V H Keld T C

  3. Takker og takker 🙂

    … og jeg skal hilse og sige at han ikke kan vente med at komme “rigtig” i arbejde og glæder sig til at begynde at undervise


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: