Posted by: Rikke | 6. marts 2011

Rulle(pølse)gardin

Nød lærer som bekendt nøgen kvinde at spinde. Og myg, katte og fluer lærer sådan en som mig, at tænke kreativt i forsøget på at skabe et nogenlunde tæt flue/myg/kattenet til døren, så vi kan holde alle tre ting fra livet og samtidig nyde det gode vejr.

Noget af det første vi købte da vi flyttede ind her, var tyndt stof til at hænge foran døren og det virkede også nogenlunde. Men det var for langt og selvom jeg forsøgte at lægge det ekstra stof i folder, eller rulle det sammen, gik det hele tiden i udu og lå bare og flød ude på terrassen.

Enten fordi en kat havde forvildet sig herind, og i forsøget på at komme ud havde rodet det hele ud, eller at vi selv havde fået det hevet ud, når vi gik ind og ud.

Og når hankattene også har en tendens med at pisse op ad gardinet, når de går rundt i området, så er det ikke så smart at det ligger og flyder, sådan at det kan ligge og lugte lige foran døren.

Så efter at jeg fik købt mig en saks, nål og tråd gik jeg udstyret med det og to hengemte kosteskafter igang med at skabe en “ramme” for gardinet, så det ligger fast og slutter nogenlunde tæt:

… det underste af gardinet er rullet omkring kosteskaftet og så har jeg syet rundt om det. Det er ikke så smukt og ligner lidt en rullepølse … men det ser ud til at fungere….

Reklamer

Responses

  1. Godt klaret, det fungerer jo!

  2. Ja, det ser ud til at fungere – og indtil flere katte har problemer med bare lige at komme ind – dog var der kommet en meget ihærdig myg ind – som fornøjede sig med os hele natten 😦


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: