Posted by: Rikke | 4. april 2011

Om at få mere end man har bedt om

Jeg er træt ovenpå 4 dages dykning i træk – men det har været dejligt og livsbekræftende dykning.

Smukke dyk, rolige dyk. I klare farver og med få dykkere på stederne.

Lige nu er havet fyldt med gopler – i forskellige farver og former – og de så meget mere end vores hjemlige vandmand.

Når havet er fyldt med dem som lige nu, så føles hvert dyk som at være statist i en space-film, da de hænger rundt om en som rumskibe og nogen af dem har tydelige aliens former.

Men hvor havet er smukt, rummeligt og fredfyldt – er hjemmet noget anderledes.

Vores tilløbende kat er igang med at splitte os ad i atomer.

Den sidste uge har jeg maksimalt kunne sove til en 3-4 stykker, fordi hun enten har vækket mig på grund af sin tilstedeværelse, eller har hold mig vågen på grund af sit manglende nærvær og killingens piveri.

Og alt er toppet i nat – hvor hendes løbetid slog fuldkomment igennem og hvor det sammen med hendes manglende evne eller viden om det at gå på en kattebakke – fik hende til at cirkulere i hele lejligheden i en tilstand mellem småpiveri og total jamren.

Og mens hun stod på indersiden af terrassedøren og jamrede, stod der tre hankatte på ydersiden og hylede i vilden sky – og en to tre deltog i seancen fra den anden side af lejligheden.

Så der er booket tid til en neutralisering i morgen.

Og selvom jeg synes at det er en udfordring at få transporteret kat (og killing) frem til dyrlæge et eller andet ukendt sted … og uden nogen kattetransportkasse, så er det det der skal gøres og det kan kun gå for langsomt!

– og der er ingen tvivl om, at hvis jeg vidste hvad det var vi var gået ind til, så er det helt sikkert at den her kat ikke var kommet indenfor her i huset.

Reklamer

Responses

 1. Dejligt med de smukke fredfyldte oplevelser på/i havet – håber de giver energi til at klare katte- og natteshowet.

 2. Nu er kattekræene afleveret hos Dr. Dyrlæge … han havde desværre misset (no pun intended) at der var en levende killing med i billedet.. og med den med i købet, kan man ikke både sterilisere katten og lade den amme killingen.

  Så nu er vi ude i noget med at forsøge at få en fostermor(kat) til at amme den lille og så operere på katten … og så må vi efter 4-5 dage se om vores kattemor vil tage killingen tilbage.

  Alternativet er at opfostre killingen mens mormissen kommer sig over operation, antibiotika og kan få lov til at få killingen igen – og/eller lade være med at få katten steriliseret og forsøge at leve med helvede på jord i form af skrigeri indenfor og udenfor + max 3 timers søvn hver nat.

  Og vi magter ingen af de to alternativer, da begge to involverer at vi ikke får sovet – og der her uge hvor ingen af os har sovet mere end 2-3 timer i sammenhæng, har trukket alt overskuddet ud af os.

  Vi er simpelthen for gamle til at dykke intensivt og samtidig lade være med at sove.

 3. […] man ser bort fra vores lille episode omkring bortløbning-løbetid-operation-ammekat så har det været nemt at have kat og […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: