Posted by: Rikke | 20. juni 2011

Det jo ikke jordens overgang ….

Hjemrejsen gik godt … ørene holdte – og bortset fra at jeg kom 1-2 timer for tidligt til lufthavnen i Sharm (superfedt at finde ud af kl. 3.30) så gik det bare nemt og godt og faktisk også hurtigt.

De sælger ikke alkohol på flyet når man rejser med Egypt Air – men til gengæld må man have 2×23 kg med i bagage – og for sådan en som mig, der skulle hjem og laste ting af – og bruge tiden i DK på (nødvendige) indkøb (af gris og lakridser) er sådan noget jo guld værd.

Hver eneste gang jeg flytter mig fra sted til sted, er jeg lige overrasket over at man kan gøre det med sådan en lethed… i toget fra lufthavnen til Hovedbanegården, tog en jeg en slurk vand af den flaske, jeg havde taget ud af mit køleskab om morgen (der er ikke væskehysteri fra Egypten til Cph … hvilket man egentligt kan undre sig over), og tanken om at jeg kunne rejse så lang, på den samme flaske vand, er alligevel imponerende.

Og så var jeg hjemme.

Stødte på et par naboer ved min ejendom, fik en snak med den ene og den anden og bare sagt hej til den tredje. Smed mine ting af hos overboen – og efter en hurtig kop kaffe drog jeg mod søsterkærlighed, børneunger, Pad Thai (som jeg har længtes efter som andre savner nye kartofler) og spil og hyggeri …. og alt det gode ved at være hjemme.

Og jeg har nydt godt af mange menneskers gode selskab bare i den korte tid jeg har været hjemme og jeg er så glad og føler mig så privilligeret over at så mange mennesker gider bruge deres tid og energi på mig.

… og jeg har fået fyldt op på snakke og legekontoen … og det er bare helt ok!

 

Reklamer

Responses

 1. Hvor er det dejligt at læse. Jeg tror, at du trængte 🙂

  • åh ja – det gjorde jeg

 2. Dejligt at du er kommet godt til Danmark.

  I en del af de andre europæiske lufthavne bliver man mødt af en sikkerhedskontrol, når man lander i lufthavnen, hvis man kommer fra (blandt andet) Egypten. Ikke så mærkeligt 🙂

  Når du så kommer til at savne kæresten, kattene og det varme vejr, kan det være, at du ligefrem glæder dig til at skulle retur?

  • det er også første gang i mange år, at jeg har kunne rejse med en vandflaske – regnede hele tiden med at den ville blive taget fra mig … men det gjorde den ikke.

   Men Egypt Air frygter åbenbart ikke de slemme grimme terrorister, der vil bombe os med … vand?!

   … og endelig ja – jeg er sikker på at 12 dages regn måske til sidst vil opbygge glæden over at komme tilbage til varmen.

   Kæresten glæder jeg mig allerede til at gense.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: