Posted by: Rikke | 23. juli 2011

Breakfast at Tiff….. Hyatt

Når vi virkelig skal forkæle os selv på en fridag hernede, tager vi på Hotel Hyatt (Regency Sharm el Sheikh) og spiser morgenmad.

De har alt hvad hjertet kan begærer udi morgenmad fra forskellige kontinenter – inklusiv kokke, der tager imod de bestilling på æg (spejlet, rør- eller omelet), pandekager og belgiske vafler, man måtte have.

Hvor der de andre gange har været stille og roligt, kunne man denne gang godt mærke, at sommeren er den travle periode hernede og der var derfor fyldt godt op både ude og inde (og lidt på gesimsen):

Og der sad vi så der, med fantastisk mad, i sol og varme og med rigtig godt selskab … og undrede os over den gru, der udspillede sig i Norge.

Og pludselig kommer alt meget tæt på og man tænker på, om det ville være en bedre verden med flere vagter og metaldetektorer i hele verden.

Men så kigger man lidt rundt hernede, hvor bomberne, der sprang i 2005 har fået alle hotellerne til at installere vagter, metaldetektorer, gennemlysningsmaskiner nogen steder og umuliggjort kørsel op foran hotellet alle steder, samt bandlyst taxakørsel i hele Naama Bay … uden at jeg dog tror at tingene udgør meget mere end en formel sikkerhed.

Formel fordi sikkerhedsforansaltningerne reelt ikke bruges og det virker som om at det primært er opstillet for at højne beskæftigelsen hernede….

Jeg ved ikke hvad min pointe er … men det er sikkert og vist, at det der er sket i Norge – også påvirker os hernede.

Reklamer

Responses

  1. Jeg synes det er en åndssvag dag i dag!

  2. I det store perspektiv ja … i det mindre ser det anderledes ud


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: