Posted by: Rikke | 21. august 2011

Mango Lassi

Jeg kan ikke huske hvor jeg egentligt smagte den først, men jeg tror det var hjemme i Danmark og kærligheden til drikken blev bare bestyrket som jeg gensmagte den rundt om i den varme verden og i Indien især.

Og lykken er at bo i et land hvor butikkerne bugner af mangoer i forskellige former farver og størrelser, så man har mulighed for at smage mango i mange former.

Det er også ret godt når man savner en eftermiddagssnack og kan gå ned i den lille lokale butik, finde en lækker moden mango, fløjlsblød yoghurt og hjemme blende begge dele med lidt vaniljesukker og en håndfuld isterninger.

Der er søndagsstemning i hjemmet og min mango lassi satte prikken over i’et.

Reklamer

Responses

  1. Uhmmm!

  2. Ja tak de er også gode på Sri Lanka.

  3. ja, uhmmm og netop – de er gode på Sri Lanka og her i mit køkken. Og er der friske mango næste gang du kommer på besøg, skal du smage hvor gode de er!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: