Posted by: Rikke | 20. oktober 2011

Hvad er det?

Så stod vi der. Jeg havde lavet nan-brød, salat og mangochutney. Grillen var langt om længe klar. Bordet dækket og en flaske afkølet rosé var trukket op og begyndt sit nye liv, som aperitif i vores maver.

Vi var klar til at grille dagens bytte og fortære det med de hårdtarbejdenes sunde sult.

Min kæreste pakkede kødet ud og udbrød; “hvad i alverden er det dog for noget kød du har købt?

Opfyldt af en trang til noget anderledes. Noget der ikke bare var kylling, helt eller hakket oksekød, havde jeg købt noget, som jeg egentligt var sikker på var nogen lammekroner.

Men som i udpakket stand så mere sådan her ud;

Nåmen de blev grillet og det lille stykke kød der var på hvert ben blev da også spist og var godt. Og mens vi sådan blev udfordret i vores traditionelle kødudskæringer, kunne vi jo bare gætte på hvad man egentligt laver med sådanne stykker kød.

… og er der nogen der kan byde ind med forslag, så er de velkomne, for vores fantasi fik ikke afdækket mysteriet.

Reklamer

Responses

  1. Kamel-ribs?

    • ikke umuligt … men det blev solgt som lam.

      Har fra anden side fået at vide at det nok alligevel var en art lammekotelet/krone, bare med mere af benet med … og da man jo betaler efter vægt, er det ikke usandsynligt at det er sådan tingene hænger sammen 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: