Posted by: Rikke | 14. januar 2012

katteliv

Vel hjemkommen fra Cairo står Topper og venter på sin mad, og på pc’en venter en herlig besked fra EgyptAir om, at vi godt kan tage hende med os hjem i flyet.

Yes!

Efter at have rendt fra Herodes til Pilates og tilbage igen, har vi endelig fået det sort på hvidt, at selvom der står, at man ikke kan have dyr med det fly vi skal med, så kan man alligevel.

Og om 1½ uge kan kræet fyldes i en mindre kattetransportboks – indkøbt i Cairo – og forhåbentligt komme med hjem til en fin tilværelse i Danmark.

Grunden til at der på hjemmesiden står, at man ikke kan have dyr med i Boing 373 er åbenbart at der ikke er nogen ventilation i deres bagagerum.

Deres første svar til os var:

“Regarding to your inquiry, we can advise you that aircraft type Boeing 737 actually does not accept live animals as it has no ventilation system into its hold(with luggage)”

Men på min yderligere forspørgsel fik vi så følgende svar:

“Kindly, we advise you that flights MS021 on 25th January  will be operated by aircraft type airbus 321 and MS 759 on the same day will be operated by aircraft type Boeing 737-800, both have ventilation system and suitable for carrying live animals into their holds.

You will pay about 150 USD per one live animal. You can pay these fees directly at the check in counter in the same day of the flight or through EgyptAir sales offices before your flight.”

Og det må jo så betyde ja.

 

Reklamer

Responses

 1. Nu kan man vel ikke tage noget for givet dernede?
  Hvad sage lægen til Hans Jørgen?

  • Et svar er ikke et svar, før det giver et svar 🙂

   Og herren i huset er meldt dykkerklar.

 2. Jamen det er jo bare dejlige nyheder. Både at Topper kan komme med hjem og at herren er dykkerklar, så i kan få dykket lidt inden i tager hjem og få “sagt pænt farvel” til alle dykkerstederne 🙂

  Vi er også så småt ved at være ovenpå igen – vi har ligget begge to det meste af ugen. Det er åbenbart farligt at tage på ferie …. :-))

  • Det var godt, at vi fik sagt pænt farvel til Thislegorm og Dahab mens I var hernede, når vi nu skulle lægge os med dykkersnue 🙂

   Godt at I er kommet ovenpå efter ferien – det var dejligt at have besøg af jer.

 3. Godt HJ,er dykkerklar.
  Også godt at det er i orden med Topper`s hjemtransport.
  Hun er efterhånden en dyr kat .
  Vi håber I havde en god Ferie.

  • hun er efterhånden klart dyrere end de to ragdolls der venter derhjemme – men til gengæld var de billigere end normalt, så alt går nok op i en højere enhed 🙂


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: