Posted by: Rikke | 26. januar 2012

Hjemme igen

Klokken 13.45 dansk tid, landede vores fly og vi og katten kunne træde ud den ganske danske jord igen.

Rejsen gik fuldstændig problemløs. Efter betaling af 900 egyptiske pund, var der ingen problemer med at tage katten med. Katten selv, småsov det meste af vejen hjem, hjulpet på vej af noget beroligende medicin.

3 venner var uafhængigt af hinanden taget ud i lufthavnen for at møde os og køre os hjem, så vi havde masser af biler og hænder til at lette selve den sidste del af hjemkomsten – hvilket var en fantastisk overraskelse at få.

Vel hjemme var hun på toppen (tø-hø) og efter at hun lige havde rullet sig en gang i den provisoriske sandkasse, gik hun op og tissede i den, som havde hun været en dansk indedørs kat hele sit liv.

Det første familiebesøg er aflagt og de første mange flyttekasser er begyndt at blive pakket ud. Vi kører på overboens internet, stereoanlægget med de gode højtaler er sat til og nu skal jeg ud og se om jeg kan finde noget godt brød og ost … og det eneste der umiddelbart ser ud til at være anderledes herhjemme er at Emmerys har lukket nogen af deres butikker – blandt andet den lige om hjørnet for os!

Reklamer

Responses

 1. Velkommen hjem til den dejlige danske vinter 🙂

 2. Det har da været fantastisk. På med støvlerne og nap endnu et år.
  Det er sjældent at man er så fokuseret på tid som går, det har været spændende at følge jer.

 3. Velkommen hjem Rikke 🙂

 4. Velkommen hjem. Jeg har heldigvis stadig min Emmerys! Og jeg kan kun give ret – det har været spændende at læse med om jeres eventyr.

 5. Tak skal I have alle jer der har budt os velkommen hjem, både her, på facebook og ude i virkeligheden – det har været dejligt og jeg er glad for at blive hilst velkommen hjem.

  … og ligesom det her eventyr slutter – så begynder der bare et helt nyt et, et andet sted og med en anden ramme….

 6. Det er dejligt at høre at I her hjemme igen. Vi har gået de sidste par dage og tænkt på om I nu kom hjem og Malte har tænkt meget på om I også fik katten med hjem. Det er godt i er hjemme igen og vi ser frem til at mødes. I inger bare nr I har tid. mvh. Rene, Birgitte og Malte.

  • 🙂 Vi ses lige pludselig … og jeg skal hilse at sige at Topper er en rigtig legemis, så jeg håber at hun og Malte når at mødes inden hun skal videre til sit nye liv


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: