Om forfatteren

Jeg hedder Rikke og er blogbestyrerinde på denne blog.

Sammen med min kæreste rykkede jeg i 2011 et år ud af kalenderen og tog et sabbatår.

Vi endte i Egypten – Sharm el Sheikh – fordi min kæreste længe havde haft en drøm om at være professionel dykkerinstruktør.

Og mig…?

Jeg sagde mit job op, fordi jeg jeg havde en drøm om at få redefineret min fremtid og specielt mit fremtidige arbejdsliv, efter en travl og hård periode, hvor jeg af mange forskellige årsager havde mistet arbejdsglæden og ikke vidste hvor og hvordan jeg skulle genfinde den.

Vores rejse fandt sted mellem 28. januar 2011 til 25. januar 2012 – og det betød, at vi landede i Egypten midt i “de arabiske forår”, hvilket på mange måder påvirkede vores år, da vores levebrød var turisme … og det var på det plan vi mest af alt oplevede revolutionen.

Det blev derfor et meget anderledes år end forventet – med mange udfordringer, men også et år med mange fantasiske oplevelser, skønne, skønne mennesker – og god tid til at få vendt tanker og få omprioriteret værdier og livsvilkår.

Jeg blev forandret af rejsen og den forandrede efterfølgende mit liv herhjemme.

Bliver du inspireret af det du læser og tænker du at det kan bruges af andre, kommer jeg gerne ud deler af min historie (og billeder) – du kan se en række af foredragene her: FOREDRAG

Jeg kan kontaktes her på bloggen, eller du få fat på mig på sandalerne [at] gmail [dot] com.

Jeg har bevæget mig på nettet i blogformatet siden februar 2004 og det har været en glæde og fornøjelse at fylde siderne ud på lige præcis denne blog.

Velkommen til.

Responses

 1. Hej Rikke.
  God fornøjelse med sabbatåret. Jeg har via Joachim læst dit blogindlæg om den blodløse revolution, og derefter om bloggens baggrund. Det lyder jo vidunderligt – og fornuftigt – at tage et år ud for at rejse i Egypten. Jeg kunne tænke mig at gøre det samme, men det undrer mig altid, når folk gør dette – HVORDAN får I råd? Hvad lever i af i det år? Har i sparet op på forhånd eller hur?

  God fornøjelse

  Christina

 2. c

 3. Velkommen til, håber du bliver hængende lidt 🙂

  Hvordan man får råd … godt spørgsmål.

  Tjae jeg ved ikke med andre, men for mit vedkommende så havde jeg nogen penge sparet op. Det var egentligt meningen at vi skulle købe hus for et års tid siden, men så ændrede min arbejdssituation sig og vi kom ikke rigtig videre med de planer – og de (eller forhåbentligt blot nogen af de) penge kommer så til at gå til det.

  Min kæreste arbejder jo hernede, så det kommer forhåbentligt til at dække hans udgifter

 4. Skøn beskrivelse og i det hele taget skøn blog. Jeg er ret vild med dine overskrifter og indholdet dertil. Her kommer jeg bestem tilbage igen.

  Varmest, Rikke-Louise

  Åh jo og tak for dine to søde besvarelser på min blog. Dejligt at du har taget dig tid ♥ .

  • Tak og i lige måde Rikke-Louise … og sjov iagttagelse med overskrifter og indhold – det er ikke noget jeg har hørt før – men jeg gør mig da altid en tanke om at få tingene til at passe sammen, så det er fint bemærket 🙂

 5. Hej Rikke. Hvor lyder det fedt, hvad I har gjort ! Jeg selv går rundt og er MEGET stresset, og forstår dit behov for at finde frem til hvad der skal til. Spændende at følge med i 🙂
  Kh Charlotte

  • Hej Charlotte og velkommen til … ja, det med at travlheden tager over og bliver en negativ byrde, er efterhånden ved at blive et større og større problem … specielt for ambitiøse og veluddannede kvinder.

   Håber at du finder nogen løsninger der passer dig, ved at det ikke alle har den samme mulighed for at prøve med sådan en løsning som vi gør.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: