Posted by: Rikke | 9. februar 2012

Foredrag om “et år i sandaler”

Er du blevet inspireret af min blog, min stresshistorie og de valg jeg har foretaget for at komme stressen til livs, hvordan det er at bo og leve i Egypten, hvordan det er at leve af sin hobby, som divemaster eller dykkerinstruktør – eller bare har lyst til at se nogle fine foto af livet hernede over eller under vandet, så kommer jeg gerne ud og holder et foredrag – alene eller sammen med min kæreste.

Der er pt. følgende foredrag der kan bookes – via mailen sandalerne [at] sandalerne [dot] dk:

  • Om at bryde sin stresshistorie: en personlig beretning om at tage en beslutning om gøre “noget helt andet” efter at være gået ned med stress. Om at tage beslutningen om at sige sit job op og rejse til Egypten, om livet dernede og om hvordan livet har ændret mig. 1 times oplæg med efterfølgende mulighed for at snakke om stress, hvordan man tager beslutninger og praktiske ting ved at tage et sabbatår.
  • Livet som professionel dykkerinstruktør/divemaster – 1 times oplæg om hvad der skal til for at man kan leve af at være dykkerinstruktør, hvad livet som professionel instruktør indebærer (i Egypten), pengene – arbejdet og does og dont indenfor industrien. Oplægget krydres med en video fra Sharm el Sheik, indlæg fra dykkerbloggen samt billeder der illustrerer livet dernede. Der vil efterfølgende være mulighed for at stille konkrete spørgsmål til erhvervet som professionel dykker.
  • Om at leve i en anden verden: 1 times foredrag om hvad det gør ved en, at flytte til en anden verdensdel, hvad man opdager om sig selv og sine danske medmennesker når man får flyttet sit perspektiv. Foredraget illustreres eventuel af billeder af livet dernede. Foredraget kan eventuelt bruges som oplæg til diskussion om fordomme, danskhed eller drøftelse af vores eget hverdagsliv og hvad vi gerne vil ændre.
  • Det vi frygter allermest… 1 times foredrag om hvad der sker når man tager beslutningen om at springe ud i blå og gøre det man frygter mest af alt … gå fra en voldelig kæreste, sige sit job op, flytte til en anden verdensdel, søge ønskejobbet – nogen af alle de ting vi undlader at gøre fordi vi ved hvad vi har, men ikke hvad vi får. En personlig beretning om at gøre lige netop de ting og hvad der egentligt skete helt konkret og bagefter….. Til dem der søger inspiration til at bryde egne grænser. Mulighed for at oplægges sluttes med “lyn-coaching” i at lave en plan for hvordan man kommer videre med sin nye beslutning.

Der vil løbende komme nye foredrag til…..


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: